Hannie de Haas

Ik ben Hannie de Haas, 57 jaar en woonachtig in Bovenkarspel. Ik heb een man en 2 kinderen. Mijn werk is in de thuiszorg en mijn grootste passie is de EHBO-vereniging.

Ik loop vanuit de EHBO voor evenementen die variëren van sporttoernooien, kermissen tot aan muziekfestivals. U hebt mij vast wel eens gezien. Daarom vind ik het ook fijn dat het CDA de EHBO-vereniging een warm hart toedraagt. En laten we zeker niet de Burger AED vergeten.

Daarnaast vind ik een heel belangrijk punt dat de eenzame medemens en cliënten die afhankelijk zijn van thuiszorg, zo vaak mogelijk dezelfde hulpverlener bij hun thuis ziet. Dus kleinschalige zorg, dichtbij de inwoner.

Omdat deze punten heel dicht bij me staan, vind ik het fijn dat met name het CDA zich daar sterk voor maakt.

Ook hebben we een heel mooi nieuw gemeenteplein gekregen. Afgelopen zomer was al te zien hoe leuk de mensen het vonden om daar gezellig met elkaar te zitten. Leuker nog zou zijn om de horeca daar uit te breiden en leuke dingen daar te organiseren voor de jeugd. Ook dit is een standpunt van het CDA en daarom ben ik blij om lid te zijn van deze partij.