Tim Ligthart

Mijn naam is Tim Ligthart, ik ben 31 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in Lutjebroek. In Maart 2018 gaan wij verhuizen naar de Oosterweed, een volgende stap maar wel binnen onze mooie gemeente. Op dit moment werk ik als Financial & Operational controller bij Fiege in Zaandam waar ik via een universitaire opleiding bedrijfswetenschappen en 5 jaar accountancy bij EY terecht ben gekomen om mijn financiële kennis echt in de praktijk te brengen.

 

 

In mijn 5 jaar accountancy bij EY ben ik veelal betrokken geweest bij de jaarrekeningtrajecten en financiële processen bij verschillende gemeentes. Hier is ook mijn interesse gewekt voor de gemeentelijke organisatie en uiteindelijk de gemeentepolitiek.

Ik ben geboren en getogen in Stede Broec en verwacht ook niet dat ik snel mijn plek ga vinden buiten deze gemeente. Binnen onze gemeente zijn normen en waarden erg belangrijk, daarnaast is er veel ruimte voor gezelligheid en traditie. Stede Broecers zijn zelfredzaam, ondernemend en helpen elkaar vanzelfsprekend. Dit is de kracht van onze gemeente dat wij als CDA willen ondersteunen en faciliteren en niet kapot moeten maken door bureaucratie en ‘regeltjes’.

De verenigingen zijn hierin het kloppende hart en zorgen voor vermaak maar creëren ook saamhorigheid en het gevoel onderdeel te zijn van een gemeenschap. Ik ben zelf binnen meerdere verenigingen met veel plezier actief en actief geweest als lid, vrijwilliger en bestuurslid.

Graag wil ik mij met het CDA de komende 4 jaar inzetten om de kracht van de gemeente te behouden en een mooie plek te laten zijn waar iedere Stede Broecer zich thuis voelt en met veel plezier kan wonen en werken.