Pascal Brugmans

Ik ben Pascal, 33 jaar en woon sinds december 2020 in Grootebroek. Voor mijn verhuizing was ik woonachtig in Landsmeer. Grootebroek en Landsmeer lijken veel op elkaar in de zin van een bruisend verenigingsleven en een groene leefomgeving. Voor mij één van de redenen om voor de gemeente Stede Broec te kiezen.

Momenteel ben ik werkzaam bij de Hogeschool van Amsterdam als faculteitssecretaris en privacy officer binnen de Faculteit Onderwijs en Opvoeding. In het verleden heb ik ook de medezeggenschap van deze instelling ondersteund. Ik heb derhalve een dienstverlenend karakter, met hart voor het onderwijs en de vorming van kinderen, jongeren en adolescenten. In 2016 heb ik mijn hbo-rechten opleiding afgerond.

Ik houd van hardlopen, wandelen en voetbal. Voor wat betreft het eerste heb ik het geluk gehad om verschillende mooie marathons (New York, The Great Wall en Amsterdam) te mogen voltooien. De omgeving in en rond Stede Broec nodigt uit om deze hobby ook komende jaren voort te zetten.

Sinds 2007 ben ik actief voor het CDA. Eerst in mijn geboorteplaats Amsterdam en na Landsmeer nu ook in Stede Broec. Ik sta voor behoud van faciliteiten binnen de gemeente, een woningmarkt die toegankelijk is voor jongeren en waar initiatieven vanuit de bewoners waar mogelijk worden ondersteund. Het CDA Stede Broec sluit aan bij deze speerpunten.