Trudi Bakker-Rood

Mijn naam is Trudi en ik ben geboren in Bovenkarspel en getrouwd met Jan Bakker. We hebben 2 zonen: Pieter en Johan. Zij zijn getrouwd met Anke en Geesje en wij hebben 4 mooie kleinkinderen: Femke, Jesse, Madieke en Sietze. Mijn opleiding is MBO Verzorging en Administratie. Verder zijn mijn hobby’s fitness, lezen en mijn jaarlijkse kunstcursus ‘Kunst door de eeuwen heen tot moderne architectuur’.

In 2006 ben ik lid geworden van de fractie van CDA Stede Broec. Namens het CDA de eerste vier jaar in de commissie Middelen en vanaf 2010 in de commissie Burger en Bestuur. In de periodes 2014-2018 en 2018-2022 vertegenwoordig ik uw stem als raadslid van het CDA.

Daarnaast ben ik voorzitter bij de Parochiële Caritas Instelling [PCI] van de  gezamenlijke R.K. parochies West-Friesland Zuid Oost. Als PCI vertegenwoordigster ben ik lid van de parochieraad van de R.K. Martinus kerk in Bovenkarspel.

Het CDA Stede Broec vertegenwoordigt voor mij hoe ik in de samenleving sta. Een CDA voor een onafhankelijk Stede Broec met een rechtvaardig financieel en sociaal beleid.