Barbara Reus-De Wit

Ik ben Barbara Reus-de Wit, geboren in 1960 in Grootebroek. Mijn man is Menno Reus en we hebben twee kinderen, Justin en Eva. We wonen in Bovenkarspel op de Trechter 52.

Ik ben al meer dan 30 jaar betrokken bij het CDA Stede Broec. Begonnen als bestuurslid, daarna als raadslid en 4 jaar actief als wethouder en loco burgemeester. In de periode 2010-2014 zat ik als raadslid in de gemeenteraad. Van huis uit ben ik bij het CDA Stede Broec terecht gekomen. Het is een groep mensen waarbij ik me zeer thuis voel en waar ik heel prettig mee kan werken. Na intensieve periodes bij het CDA richt ik mij nu op mijn andere hobbies, maar als lijstduwer sta ik nog wel op de kieslijst.

Ik maak muziek bij muziekvereniging St. Ceacilia in Lutjebroek en ik speel als invaller nog weleens bij de Lutjebroeker Blaasband, een feestorkest. Ook doe ik aan fitness en als er nog tijd over is, lees ik graag.

Zoals je ziet ben ik een echte” Stede Broecse”, geboren in Grootebroek, wonende in Bovenkarspel en lid van een vereniging in Lutjebroek!