Justin Reus

Ik ben Justin Reus, secretaris van het CDA Stede Broec. Ik woon in Grootebroek en werk als P&O adviseur voor de gemeente Purmerend, waarbij ik het management van Purmerend adviseer op het gebied van personeels- en organisatievraagstukken. Daarnaast geef ik nog een dag in de week les op de Hogeschool van Amsterdam. Als docent HRM begeleid ik vierdejaars studenten bij het doen van praktijkonderzoek op het gebied van human resource management. In mijn vrije tijd sport ik graag, zoals hardlopen, wielrennen en voetballen bij Kgb.

Vanaf mijn 18e ben ik betrokken bij het CDA Stede Broec en ik ben inmiddels 7 jaar secretaris van het bestuur. Het mooie van het CDA Stede Broec vind ik dat het een echte lokale partij is met leden met verschillende interesses en achtergronden, met als gemeenschappelijke deler dat we Stede Broec nog beter willen maken en met een niet lullen paar poetsen mentaliteit. Hierdoor hebben we de afgelopen 4 jaar veel bereikt! De aankomende periode gaan we ons inzetten voor een nog beter stede broec.

Zelf wil ik me de aankomende vier jaar inzetten om Stede Broec veiliger te maken. Door meer toezicht om inbraken te voorkomen en snel ingrijpen bij vandalisme zoals bij bushokjes.