Ellen Karel

Mijn naam is Ellen Karel en ik ben geboren en getogen in Bovenkarspel. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Als docent Engels werk ik op het Martinuscollege alhier.

Een vriendin van mij heeft me kennis laten maken met het CDA en die kennismaking heeft geresulteerd in een lidmaatschap van de fractie als lid van de commissie Samenleving. Na een periode fractielidmaatschap ben ik inmiddels toegetreden tot het dagelijks bestuur van CDA Stede Broec. Hier ondersteun ik bij allerhande taken.

Het CDA Stede Broec heeft zeer bevlogen raadsleden, die kundig en met veel enthousiasme de belangen van de inwoners van Stede Broec behartigen. Ze zijn daarbij nuchter en vasthoudend aan hun standpunten, maar staan ook open voor de mening van andere partijen. Ik voel me heel erg thuis bij de partij. Iedereen wordt gewaardeerd om zijn of haar inbreng en de relatie tussen de verschillende fractieleden is vriendschappelijk, maar men durft het ook oneens te zijn met elkaar. Maar met goede argumenten kunnen we elkaar altijd weer overtuigen. Kortom, een constructieve en positieve sfeer die mij erg aanspreekt.