Barbara Reus-De Wit

Ik ben Barbara Reus-de Wit, geboren in 1960 in Grootebroek. Mijn man is Menno Reus en we hebben twee kinderen, Justin en Eva. We wonen in Bovenkarspel op de Trechter 52.

Ik ben al meer dan 30 jaar betrokken bij het CDA Stede Broec. Begonnen als bestuurslid, daarna als raadslid en 4 jaar actief als wethouder en loco-burgemeester. In de periode 2010-2014 zat ik weer als raadslid in de gemeenteraad. Van huis uit ben ik bij het CDA Stede Broec terecht gekomen. Het is een groep mensen waarbij ik me zeer thuis voel en waar ik heel prettig mee kan werken. Daarom heb ik besloten dat ik, na een aantal jaren iets rustiger aan te hebben gedaan in de politiek, me voor de periode 2022-2026 weer graag actief wil inzetten voor onze gemeente en CDA Stede Broec. Ik voel me dan ook zeer vereerd dat ik de komende 4 jaar weer uw raadslid mag zijn.

Verder maak ik muziek bij muziekvereniging St. Ceacilia in Lutjebroek en ik speel als invaller nog weleens bij de Lutjebroeker Blaasband, een feestorkest. Ook doe ik aan fitness en als er nog tijd over is, lees ik graag.

Zoals je ziet ben ik een echte” Stede Broecse”, geboren in Grootebroek, wonende in Bovenkarspel en lid van een vereniging in Lutjebroek!