John Kok

Mijn naam is John Kok en ik woon samen met mijn vriendin in Grootebroek. Samen zijn we de trotse ouders van drie prachtige kinderen. Sinds 2008 ben ik samen met mijn broers eigenaar van Café de Paus in Lutjebroek. Mijn hobby’s zijn gemeentelijke politiek, tennis, goede muziek en leuke dingen organiseren.

Wat ik zo uitdagend en inspirerend vind aan gemeentelijke politiek is dat je echt verschil kunt maken voor dingen die dichtbij je staan. We maken plannen over onder andere de lokale onderwijsinstellingen, de verkeersveiligheid, het lokale minimabeleid en de zorgvoorzieningen, leuke festiviteiten, de sportvoorzieningen, lokale financiën en nieuw te ontwikkelen woonwijken zoals Waterweide. Zaken waar we allemaal dag in dag uit mee te maken hebben. Wat is er nou leuker en uitdagender dan hier zelf een belangrijke rol in te kunnen vervullen?!

Ik voel me erg thuis binnen het CDA Stede Broec. Het is een gemotiveerde, gemêleerde groep mensen bij elkaar. Voor de komende periode hebben we een kieslijst met daarop maar liefst 38 personen, mannen, vrouwen, van jong tot oud. Een enthousiaste groep uit alle delen van onze mooie gemeente. Een ieder met eigen ideeën, eigen inspiratie, eigen visie, maar allemaal met hetzelfde doel: het beste voor u (en ons) als inwoner van Stede Broec. Ik ben er trots op lijsttrekker te mogen zijn van deze leuke groep mensen!

CDA Stede Broec heeft ontzettend veel goede standpunten en omarmt de mentaliteit “niet lullen maar poetsen,” iets wat erg goed bij me past. Ik ben al heel wat jaartjes raadslid voor deze partij en ik heb er alle vertrouwen in dat we de komende periode weer heel veel voor de inwoners van Stede Broec gaan betekenen. Niet lullen maar poetsen, bezig houden met zaken die er echt toe doen!