Nico Slagter

Mijn naam is Nico Slagter en de afgelopen vier jaar mocht ik uw wethouder zijn vanuit het CDA in het college van Stede Broec. Mijn portefeuille (taken) bestaat uit sport, financiën, ICT, inkoop en aanbesteding, toerisme en recreatie en archief. Daarnaast ben ik ook de eerste vervanger van de burgemeester.

Vanuit Stede Broec neem ik ook zitting in het Recreatieschap Westfriesland en ben daar benoemd tot voorzitter. Als voorzitter mag ik sturing geven aan het verbeteren van de recreatieterreinen in West-Friesland. Zo is er een horecagelegenheid gekomen bij de vooroever bij Medemblik, de haven van Wijdenes is compleet gerenoveerd, is er een betere bezetting bij de sluis Rustenburg, hebben wij bijgedragen om een nieuw onderkomen te realiseren voor de fluisterboot van IVN en is er natuurlijk een prachtig klimpark gekomen in het Streekbos.

Uiteraard hoop ik op een goede verkiezingsuitslag voor CDA Stede Broec en hoop ik dat wij als partij weer terug mogen komen in het college om onze plannen voor de komende vier jaar (2022-2026) voor u te realiseren. Er staan mooie plannen in het verkiezingsprogramma zoals u op deze website uitgebreid kunt lezen. Ik vind het een eer dat de leden van de partij mij hebben voorgedragen als wethouderskandidaat namens het CDA. Ik zou mij graag nog eens vier jaar willen inzetten voor onze inwoners als wethouder van deze mooie gemeente.