Marloes Verbaan-Jutte

Ik ben Marloes Verbaan-Jutte en getrouwd met Rowdy. We zijn al jaren samen en hebben 2 geweldige kindjes.

Zelf ben ik opgegroeid in het gezellige Lutjebroek en samen wonen we al jaren in Grootebroek waarvan de laatste 14 jaar met heel veel plezier in de mooie wijk De Oosterweed.

Na de Havo aan het Martinuscollege heb ik mijn diploma voor Horeca Ondernemer behaald op de Hotelschool in Amsterdam. De horeca heb ik toen verruild voor de reisbranche, ook een prachtig vak. Jaren heb ik gewerkt als manager bij Globe Reisburo op de vestiging hier bij ons Streekhof. Nu werk ik al wat jaartjes met veel plezier bij CMIS Franchise. Dit zegt je wellicht niet zoveel, maar de labels die wij voeren klinken ongetwijfeld wat bekender in de oren; De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur. Voor deze vestigingen doe ik de Sales Support.
Vanaf 2014 ben ik actief betrokken bij het CDA Stede Broec. Deze club spreekt mij aan door de mentaliteit van de mensen. Recht door zee, kritisch en besluitvaardig. Daarnaast is het ook een gezellige groep mensen met veel humor. Ook niet onbelangrijk. Daarnaast kan ik mij vinden in de standpunten van het CDA Stede Broec zoals goede zorg dichtbij, oog voor tradities en voor een zelfstandige en financieel gezonde gemeente. Ik voel mij thuis bij het CDA Stede Broec en werk graag mee aan het behoud van alles in onze mooie gemeente.